Akvaryum Su Arıtma

Süs balıklarının hayatlarını sürebilmeleri için öncelikle ihtiyaç duyduğu şey su dolu bir akvaryumdur. Ancak bu yeterli değildir. Balıkların sağlıkları için akvaryumlarında mutlaka su arıtma cihazı bulunmalıdır. Profesyonel akvaryumların en temel ihtiyacı akvaryum suyunun balık için uygun olması ve berraklığı için özel olarak tasarlanmış olan Spring Water marka akvaryum su arıtma cihazı

Akvaryum Suyu Arıtma Cihazı

Balıklar için besin kadar önemli olan bu cihaz mutlaka akvaryumlarda bulunmalıdır. Gerek akvaryumun içerisinde bulunan aksesuarlardan, gerekse balıkların sayısından dolayı suları hızlıca kirlenmektedir.

Öncelikli olarak balıkların sağlığı sonrasındaysa görsellik açısından mutlaka doğru filtreli bir cihaz kullanmalısınız. Bu sorunlarla en iyi mücadele eden ve çözen cihaz ise elbette saf su arıtma cihazı olan Spring Water markalı cihazdır. Peki saf su arıtma cihazı kullanmanın avantajları nelerdir;

Bu sebeplerle ki arıtma cihazı kullanırken saf akvaryum su arıtma cihazı kullanın, hem siz hem de balıklarınız rahat etsin.

Akvaryum Suyu Arıtma

Bazı balık türleri diğer balıklardan daha nazlı balıklardır, bu cinslere bir örnekte discus balığı. Discus balıkları yaşadıkları akvaryumun temiz olmasını isteyen bir cinstir. Bu tür narin balıklar için akvaryumunuzda mutlaka iyi bir su arıtma cihazı kullanmalısınız.

Bu konuda markamızın tasarladığı ürünler akvaryumunuzda kullandığınız su değerine, balıklarınızın sayısına, kullandığınız akvaryumun türüne göre uzman kadromuz tarafından tasarlanmış filtrelerden size uygun olan filtre önerilmektedir.

Su Arıtma Sistemleri

AQUANTE SU ARITMA CİHAZI

Balıklar çeşitlerine göre farklı sulara ihtiyaç duyarlar. Bu farklı ihtiyaçlara hitaben geliştirdiğimiz ürünler ile gerek akvaryumlara gerekse laboratuvarlara hizmet vermekteyiz.

BİZ SİZİ ARAYALIM

Sormak istediğiniz soruları aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bize sorabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz en kısa sürede size dönüş yapacak ve sorularınızı cevaplayacaktır.

Adınız: Cep Telefonunuz: Mesajınız:

SAF SU ARITMA CİHAZLARIMIZ

Aquante 250 Litre Saf Su Üretim Cihazı

Fiyat ve Satın Alma

Aquante 5 Ton Saf Su Üretim Cihazı

Fiyat ve Satın Alma

Aquante 1.5 Ton Saf Su Üretim Cihazı

Fiyat ve Satın Alma
Adres : Irmak Mah.97 Sok 7/A Gaziemir / İzmir
Telefon Numaramız : 0505 259 72 62
E-Posta: : info@springwater.com.tr